5D DIY Diamond Borduurwerk Schip Diamond Cross Stitch Mozaïek Volledige Vierkante / Ronde Diamant Decoratie Huis

Nieuw

€4.09

Merknaam : KAMY YI De naam: Nieuwe generatie DOE-diamant schilderij Diamond type: Volledige analyse van de diamant Verpakking: Vak Kleur / Bag Grootte: als u wilt dat andere maten,neem dan contact met ons op,wij passen het aan

1:Door het beperken van de meting, de werkelijke grootte zal zeker nog een aantal kleine fouten (minder dan 2 cm).

2:Alle maten in onze winkel betekent meestal dat de beeldgrootte .

Basis op canvas HD

Items bevatten: boor,canvas,lade,punt diamant boor pen,lijm,A4-papier,doos/verpakking Tips : controleer zorgvuldig na ontvangst van de goederen,als probleem,gelieve ons

1:Open uw pakket,controleer de kits of alle onderdelen volledig zijn of niet. 2:Controleer de hars diamanten kleur en de overeenkomstige kleur code 3:Selecteer een teken (symbool),de bijbehorende diamanten 4:Gebruik de pen om te pick-up diamant,zet het op de betreffende positie 5:Na het klaar, iets naar beneden drukken diamanten met de hand te houden ze stevig zijn aangesloten.OPMERKING: vul uw volledige naam, met inbegrip van de voornaam,tussenvoegsel en achternaam tijdens het maken van de betaling.

Vul uw juiste adres waaronder uw appartement Nee,Straat,Stad, Regio en Land,Anders wordt uw pakket zou waarschijnlijk worden geretourneerd!

Knip,zorg,meting kan veroorzaken grootte afwijking (plus en minus1-2cm fluctuatie),kleur aberratie is te wijten aan de monitoren,het weer,verlichting en andere factoren,Foto ' s hebben verschillende kleuren in verschillende beeldschermen, maar dit heeft geen invloed op de uitstraling van het schilderij,kunt u begrijpen.

Beste koper, als u niet tevreden bent met ons product en onze service neem dan contact met ons op voor het verlaten van negatieve feedback dan zullen wij ons beste proberen om problemen op te lossen en u tevreden bent.Dit is erg belangrijk voor ons en bedankt voor uw begrip.

Bedankt voor het komen en voor een mooie dag. [Tips]:De hars diamond oneetbaar, laat kinderen niet spelen om ongevallen te voorkomen, zoals het slikken.

Tags: marvel partij, carnaval konijn, hakama, decor voetbal, steampunk tuxedo, canvas jas, alecia, 2pac portret, vermomming sexi vrouw, aardbei t-shirt.

Frame No
Diamond Shape RONDE
Patroon Type scenic
Materiaal Hars
Merknaam KAMY YI
Verpakking Gekleurde Doos
Plakken Gebied Volledig
Aantal Kleuren 30-45
Formulier Enkel
Canvas Wijze Van Verpakking Opgerold
Stijl Europa
Gebruik Schilderijen

Schrijf uw recensie!

5D DIY Diamond Borduurwerk Schip Diamond Cross Stitch Mozaïek Volledige Vierkante / Ronde Diamant Decoratie Huis

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten