Gratis verzending test werk voor KDL-50R550A 6917L-0139A PPW-LE50AL-O(A)Rev0 -.41 Constante huidige raad van uur

Nieuw

€6.31

de koper moet lezen!!!

Let op:

1:Beschrijving alvorens te kopen, lees de titel, zorg ervoor dat de raad van bestuur modellen en machine modellen, indien niet zeker, recht tot koop van het product niet overeenkomt met het werk, dit is de verantwoordelijkheid als een koper, zijn we niet verantwoordelijk voor zijn, kunnen we accepteren het retourneren van goederen, maar we zullen het niet dragen van de transport kosten, als je niet begrijpt probleem, u kunt altijd een e-mail sturen naar ons op, wij beantwoorden uw e-mail, dank u!

2.Deze producten zijn gebruikt, de componenten op de printplaat geen gebroken,we zullen testen voordat wij verzonden ,

3. Alle producten zijn getest voor verzending.Als het product defect is tijdens de verzending, neem dan onmiddellijk contact met ons op nadat je het ontvangen hebt.

4: niet openen van een geschil, omdat het product is oud.We hebben een gedetailleerde beschrijving.Als je niet kan accepteren, dan houdt u niet van de bestelling, en vermijding van onnodige geschillen.Dank u!

5:een Deel van het product is nieuw en origineel, in het geval van de voorraden nieuwe voorraad is, sturen wij u alle nieuwe producten, als in het geval van nieuwe voorraad uitverkocht zijn, dan zullen wij de oude producten, maar alle producten worden streng getest alvorens het te verzenden, dus maak je geen zorgen!ik hoop dat je kunt begrijpen!

6: Alle producten hebben een drie maanden garantie periode als er geen problemen zijn met de afdrukkwaliteit, kunt u contact opnemen met ons ,wij kunnen wijzigen goederen en onderhoud Als u niet tevreden bent, zullen Wij ons beste proberen om u tevreden te stellen, zonder enig verlies.donot maken

Tags: alles-in-één scherm, norton, Intel J1900, kdl sony, beelink pc, iprv, panasonic 4k camcorders ag ux180 ag ux90, 42lw5500, de xperia arc s lt18i cover, v420h2 le6 trem3.

Type Geïntegreerde Industriële Moederbord
Oorsprong CN(Oorsprong)
Merknaam Henrylian

Schrijf uw recensie!

Gratis verzending test werk voor KDL-50R550A 6917L-0139A PPW-LE50AL-O(A)Rev0 -.41 Constante huidige raad van uur

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten