100 Upgrade van de Koplamp naar een Hogere Versie Gehele Montage (Plug and Play geleverd met koplamp orders, niet afzonderlijk verkrijgbaar)

Nieuw

€39.95

Upgrade lagere versie koplampen hoger versie koplampen.

Om te upgraden van de koplampen van de voormalige oude versie naar de nieuwe versie, programmering en line wijzigingen nodig, die zorgt voor extra kosten.Angelade kan de afwerking van de koplamp programmering en line wijzigingen voor u.U hoeft alleen maar eenvoudige upgrade-programma met uw auto.Vervolgens worden de koplampen zijn plug-en-play.Het upgraden van de prijs gebonden is.Beschrijf uw gedetailleerd onderzoek van de upgrade naar de verkoper.Zij zullen u vertellen hoeveel u moet betalen in deze link.Angelade de ingenieurs zijn gericht op de auto haadlamp-industrie voor meer dan 20 jaar.De upgrade kwaliteit is perfect.

Deze volgende foto ' s zijn slechts voorbeelden.We zullen gebruik maken van de passende onderdelen voor uw auto.Alle originele echte.

Vergelijking van Verschillende Koplampen:

Merk:

1) Als u niet zeker bent over het geschikte product voor uw auto, vertel ons uw auto VIN en stuur ons de foto van uw auto lampjes op de auto.Kunnen We exact de juiste onderdeel voor uw auto via je GEEN VIN.en het licht foto. 2) Voor een snelle reactie, neem dan contact met ons op via Whatsapp /Wechat: +86-18823098813.

Garantie en dienst Na verkoop:

1) 3 jaar garantie.Binnen 3 jaar nadat u het product voor de kwaliteit probleem, de gratis vervanging of volledige/gedeeltelijke terugbetaling zal worden verstrekt.Niet nodig voor het verzenden van het product naar ons terug, alleen de video of de foto ' s om te bewijzen dat het probleem is OK. 2) Online technische ondersteuning voor 3 jaar.

Ontvangers' informatie:

1) de Kopers van het Zuid-Amerikaanse, laat dan uw Belasting over de Toegevoegde Waarde NIET aan de orde, zoals SLEUR, CPF, CNPJ, enz.Dit is om te helpen de verladers met inklaring. 2) Kopers van de russische Federatie, laat dan de Volledige Naam (bevat 3 delen) en het Volledige Adres (inclusief de Staat en de naam van de Stad) aan de orde.Anders kunnen we niet leveren uw pakket met succes. 3) de Kopers van het Saoedi-arabisch, Argentinië of Brazilië laat dan Een van de volgende handelingen NIET aan de orde: ID, BTW, CNPY of CPF.Dit is voor de lokale douane-inklaring.

Levering:

1) China Post Air Parcel neemt 20-60 dagen voor aankomst. 2) Normaal gesproken de producten kunnen worden verzonden in 24 uur nadat de bestelling is betaalt, en de logistieke tracking-nummer beschikbaar in 48 uur.Maar soms vanwege vakantie of andere redenen kan vertragingen meerdere dagen. 3) Kopers betalen de aangepaste invoerbelasting vergoeding als die er is.

Dank u en nog een prettige dag!

Tags: batterij jiayu, android bmw f32, sleutelhanger zaklamp, bmw x1 e85, bmw e84 radio, bmw x1 e84 koplamp glas, retrofit tool, bmw x1 auto spelen, metalen plaat, bmw x5 dubbel din.

Item Type Koplamp Montage
Speciale Functies Auto Styling
Item Gewicht 0.5kg
Garantie 3 jaar
Oorsprong DE(van Oorsprong)
Voor Automerken/Model BMW
Model Naam voor alle koplamp
Spanning 12V
X1-Jaar 2015
Externe Testen Certificering ece
Materiaal Type Kunststof + Staal
bmw model X1
Post Diameter 40cm

Schrijf uw recensie!

100 Upgrade van de Koplamp naar een Hogere Versie Gehele Montage (Plug and Play geleverd met koplamp orders, niet afzonderlijk verkrijgbaar)

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten