Universele Zuignap Tablet Houder Voor Auto Mount Voorruit, Dashboard 360 Draaiende Tablet Houder Voor iPad Mini-Samsung 7-14"

Nieuw

€17.36

Product Beschrijving:

Release Handen van Zware iPad Geen zorgen te maken over het houden van uw overgewicht iPad of tablets.Deze Auto dashboard houder kan gratis uw handen en zorgen voor een stabiele uitkijkplatform tijdens het rijden.Meer veiligheid voor het besturen van de navigatie en niet van invloed zijn op de lijn van het zicht. 【Functies】 ☛Universele Tablet Houder - Universeel tablet zuignap mount, werken goed voor de pad en de andere 7 -14 inch telefoon of tablets. ☛Aanpassing Vriendelijke - Zet deze tablet auto houder waar je wilt en draai de vergrendelingsknop op de achterkant van de auto tablet mount aan te passen voor uw tablet formaat. ☛360 Graden Draaibaar - 360 graden draaibaar gezamenlijke bal op maat te bieden kijkhoek en de positionering op deze tablet dashboard te monteren. ▶▶▶OPMERKING: We raden aan om de tabletten over 9.7" horizontaal te houden van de voorruit gebied vrij houden van alles wat het blokkeren van uw visie. ☛Wasbaar & Duurzame Zuignap - Wasbaar zuignap met speciale lijm tacky, geen zorg over te laten markeren of de lijm achter op elke ondergrond.Met het vergrendelen druk knop, deze auto mounts voor tablet zal opgehangen waar je het ook over de hobbelige weg. ▶▶▶OPMERKING: De basis van dash tablet mount kunt wassen onder water, dan is het aan de lucht drogen voor later hergebruik. ☛Eenvoudig te Installeren en te Verwijderen - De release en de lock-knop op de achterkant van deze auto-tablet mount kunt u gemakkelijk te installeren en te verwijderen voor u het meest optimale lengte.Opmerking: Nadat u het aanpassen van de lengte, vergeet a.u.b. niet om het vergrendelen van de knop. ▶▶▶OPMERKING: Het is niet geschikt voor een tablet met de case. (Niet geschikt voor lederen dashboard of lederen textuur dashboard)

Tags: auto cup houder, beker houder, auto houder in telefoon, leshp laptop houder, smartphone houder auto, credit card houder, ipad wall mount foto, cellfone auto houder, kaisi magnetische houder, lcd-dashboard.

Compatibel Merk Universeel
Merknaam GZERMA
Lader No
Kenmerken Geen Van De Functies
Model Aantal Auto Tablet Houder
Beschikt over 1
Type
De Naam Van Het Item
Oorsprong CN(Oorsprong)
Beschikt over 4
Beschikt over 5
Beschikt over 2
Beschikt over 3
Heeft Luidspreker No
Geschikt voor

Schrijf uw recensie!

Universele Zuignap Tablet Houder Voor Auto Mount Voorruit, Dashboard 360 Draaiende Tablet Houder Voor iPad Mini-Samsung 7-14"

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten