5PCS SDS Plus Hex Socket-Stuurprogramma hamerboren Chuck Adapter Bar Kit Stellen Nieuwe En Hoge Kwaliteit 2020 Nieuwe Aankomst

Nieuw

€6.33

Details:

*100% brand new en hoge kwaliteit

*Het is zeer geschikt voor het aandraaien van de onhandige schroeven

*SDS handvat elektrische hamer hex verlengstuk:

Het kan veranderen van de wijze van aansluiting van elektrische hamer, klopboormachine, etc.dat was oorspronkelijk SDS, in de verbindingsmodus van de zeshoek, zodat het verbinding kan maken met alle soorten van hexagon tools, zoals batch-hoofd, chamferer, boren, enz.hexagon handvat heeft een sterke magnetisme bij het aansluiten van batch hoofd en andere producten, en de verbinding is stabiel en betrouwbaar.

Materiaal: chroom vanadium staal

Maat: one einde is SDS handvat met twee pits en twee groeven, een einde is hex socket, en de hex socket formaat is standaard 1 / 4 ( imperial ), d.w.z. 6,35 mm

*SDS-plein geladen bal adapter:

Het product heeft een hoge mate van occlusie, die kan effectief verminderen van de mate van schroef schade.Het is geschikt voor het hoofd van de omzetting van elektrische hamers, impact oefeningen, met de hand boren en andere werktuigen .

Het wordt gebruikt om te installeren op een electrische hamer, boormachine, klopboormachine, het opladen van boor, het pistool van de boor en andere instrumenten.Het kan ervoor zorgen dat de elektrische boor met originele SDS hoofd het gebruik van het instrument met een vierkante kop, dat is een goede accessoire voor de conversie .

Materiaal: 40CR

Dimensies: een einde is SDS ronde handgreep, twee pits en twee groeven; het vierkante hoofd van verlengstuk is voorzien van elastische stalen bal; het andere uiteinde vierkante kop, respectievelijk: 1 / 2 (12,7 mm), 3 / 8 (9,5 mm), 1 / 4 (6.35 mm)

Verlengstuk lengte: 60mm (Ca.)

Inhoud Van De Verpakking:

2 *SDS Schroevendraaier Bits

1 * 1/4" adapter

1 *3 /8" adapter

1 * 1/2" adapter

Opmerking:

1. De echte kleur van het artikel kan enigszins afwijken van de getoonde foto ' s op de website, veroorzaakt door vele factoren, zoals de helderheid van uw monitor licht en helderheid.

2. Laat lichte handmatige meting afwijking voor de gegevens.

Tags: blauwe peony, 12mm boor, adapter klem voor boor, hex sds, wcmt 06t308, beetje cnc, bikini bar badmode, boor hex, adapter hex, chuck boor.

Type Handje Delen
Merknaam FILOSOFIE

Schrijf uw recensie!

5PCS SDS Plus Hex Socket-Stuurprogramma hamerboren Chuck Adapter Bar Kit Stellen Nieuwe En Hoge Kwaliteit 2020 Nieuwe Aankomst

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten