Mentale ParaPad (de ORIGINELE) Magie close-up magic trick / TV-show / professionele magie product / groothandel / amazing-Psychopad

Nieuw

€43.73

De eerste generatie van de geest notebook - PaPad (de ORIGINELE) Als u op zoek bent naar een handig, betrouwbaar, niet te worden gedetecteerd zielen geheim notebook, ParaPad (het ORIGINEEL) is de notebook die u zoekt (Grootte 11 * 7,5 cm)!Kan het publiek het picturale patroon of de boodschap die op het boek, Helemaal in lijn met de behoeften van de moderne psychische tovenaars.Is ontstaan (de eerste generatie van de geest Kladblok) functies en eigenschappen: - Verborgen deur ontwerp, kan het publiek niet weet waar de deur! - Gebruik Mandelian Japanse Maruman kladblok productie, eenvoudige high-end! - schriftelijk exemplaar! - De pagina deur te sluiten bij de plastische vormgeving, elke show is afgewerkt met een servet vegen, helder als nieuwe, permanente gebruiken! - pagina kunnen worden toegevoegd. - Prop-pen voor Sharpie stijl!Meer natuurlijke, meer mooi! - Eigen magnetisch kunt maken van uw pagina deur niet meer dragen! (Sterke magnetische dient u zelf mee te nemen) Een volledige set van steunen omvatten: Rekwisieten deze 1 + pagina aanvulling pakket 1 + props pen 1 Video Presentatie Adres: Waarschuwing:

1).Enkele van die hulpmiddelen kunnen geen Instructies

2).Enkele van die hulpmiddelen alleen Chinees of Japans Instructie.

3).Wat het onderwijs video in het Chinees, u kon lezen in de actie

Opmerking:

Vanaf nu,wij raden u aan om te selecteren www.flashsound.nl Standaard Verzending als u het verschepen methode, en het is veiliger ,sneller en veiliger.wanneer je aan een probleem dat de goederen worden vertraagd en beschadigd.De vergoeding zal worden verwerkt binnen 1-2 dagen.Als u kiest voor het postadres, zullen er problemen en de verwerking van de cyclus langer.

Als u problemen hebt,Neem dan onmiddellijk contact met ons op en Wij zullen gaan met het binnen 24 uur.Als niet kan worden opgelost, zal ik opnieuw verzenden u een nieuwe bestelling, of u terugbetalen in de volgende volgorde (Geven je een korting op een volgende bestelling).

[Communicatie] kunt U contact opnemen met onze live klantenservice via de TradeManager.Als we off-line zijn, laat dan een bericht op TradeManager of stuur mij een e-mail.

Bericht worden normaal gesproken binnen 24 uur beantwoord van de werkdag.

*Betaling*

Wij accepteren ESCROW / Credit Card en VISA .Paypal, de Bank-naar-Bank Wire Transfers en Western Union.

Wij sturen verhandelt zo snel als we kunnen.Stuur een mail met vragen voorafgaand aan het bieden.

*De Terugkeer Van Het Beleid*

Wij geven een volledige terugbetaling als het artikel dat u ontvangt is afwijken van de beschrijving.Een Terugbetaling zal worden gegeven wanneer het item is ontvangen terug naar de winkel.Het moet worden geretourneerd binnen 3 dagen na ontvangst en in dezelfde staat als het was verzonden.U moet contact met ons op voor de verzending van alle items terug.Wij vergoeden niet de verzendkosten.

*Verzendkosten*

1. U kunt een kijkje nemen op mijn catalogus en vrijheid te kiezen voor uw klanten in de lijst.

2. Het indienen van gedetailleerde informatie over de vereiste product-wanneer u de bestelling.

3. Stuur mij uw klant afleveradres als u de bestelling (u kunt ook het schrijven van uw cliënt verzendadres direct)

4.Alle bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen na ontvangst van betaling.

5. Bij de aankoop, laat dan uw volledige adres.Wij controleren of uw adres met u.

6. Meestal, uw bestellingen worden verzonden via EMS (2-8 werkdagen voor levering) kleine bestellingen zullen worden verzonden door DHL, UPS.TNT of FedEx.Bulk bestelling wordt verzonden via transport over zee.Als u niet wilt gebruik maken van express-levering, Neem dan contact op met de verkoper.

7. Het is gemakkelijk, snel en top geschikt voor uw business.

*Btw*

Het betalen van belasting is de plicht van elke burger, koper moet die verantwoordelijk is voor de alle belastingen.Vanwege de fiscale probleem, koper weigert de goederen te ontvangen, koper moet Verantwoordelijk zijn voor de vracht uit en thuis.

*Feedback*

1.We zijn afhankelijk van onze tevredenheid van de klant om te slagen.Daarom is uw feedback is zeer belangrijk voor ons.

2 Als u tevreden bent met onze producten, laat het ons positieve feedback.We vertrekken van een positieve feedback aan je later.

3 Contact met ons op via e-mail of onze trade manager,voor het verlaten van een negatieve of neutrale feedback.We gaan met u om problemen op te lossen zo snel mogelijk.

Tags: magic, goochelaar t-shirt, professionele goocheltrucs, goocheltruc, mentalisme het magische boek, tom van steen, mentale munt truc, goochelaar trucs professional, truc, internaat julia.

Geslacht Unisex
Prestaties Formulier Close-up Magic
Model Aantal asdf2
Leeftijd Volwassenen
Grootte One Size
Instructies Meegeleverd No
Type KAART
Materiaal Papier
Merknaam Nul Magic
Kenmerken Makkelijk Om Te Doen

Schrijf uw recensie!

Mentale ParaPad (de ORIGINELE) Magie close-up magic trick / TV-show / professionele magie product / groothandel / amazing-Psychopad

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten