PWM Pulse Generator Frequentie, Duty Cycle Instelbaar Module blokgolf Signaal l29k

Nieuw

€4.75

ZK-PP1K PWM puls frequentie, duty cycle instelbaar module blokgolf rechthoekig signaal generator

Beschrijving:

1.PWM-signaal generator, square wave rechthoekig signaal generator

2. Gebruikt voor het genereren van een blokgolf rechthoekige golf-signaal dat wordt geleverd aan een DC-motor of een stappenmotor driver; Stepper motor, servo motor, elektrische grijper van de robot arm

3. Het combineren van de bestuurder te realiseren dimmen, snelheid regulering, controle magneetventiel, enz.Het is echter niet mogelijk om direct te rijden belastingen, zoals elektrische lampen, motoren en kleppen

Kenmerken:

1. Twee modi kunnen worden geselecteerd:

PWM - frequentie (continu), duty cycle.Let op, het aantal pulsen kunnen niet worden ingesteld in deze mode, en de puls wordt altijd uitgezonden;

PULSE mode - positieve puls breedte tijd, negatieve puls breedte tijd, uitgestelde starttijd en verstelbare aantal pulsen.

2 Met start-stop knop, externe schakelaar kan ook worden gebruikt voor de controle van de output signaal AAN/UIT.

3. Wide voltage 3.3-30V, met anti-reverse-bescherming, 5.08 mm-aansluiting

Technische parameters:

Het werk voltage: 3.3~30V, met anti-reverse-bescherming

Frequentiebereik: 1Hz~150KHz, nauwkeurigheid 1%

Duty cycle bereik: 0-100%, 1% stepping

Het aantal pulsen: 1-9999, of oneindig (display '----' staat voor oneindig)

Delay output tijd: 0.000 s-9999s, het minimum kan worden ingesteld 1ms

Positieve en negatieve puls breedte lengte: 0.000 s-9999s, het minimum kan worden ingesteld 1ms

Signaal laadvermogen: minder dan 30mA

Output signaal amplitude: de amplitude is gelijk aan de voedingsspanning

Grootte van het Product: 79mm*43mm*30mm

Product Gewicht: 40g

Verpakking: Anti-statische zak

Module beschrijving:

PWM-modus (display is "%" voor PWM)

De standaardinstelling voor modus is PWM, FREQ+ en FREQ-toets de ingestelde frequentie, DUTY+ en DUTY-knop set duty cycle; druk kort op de AAN-knop controle signaal-uitgang of met stop, stop uitgang is 0, geeft het scherm "UIT" - teken als Er output, anders stopt de output; de fabrieksinstellingen frequentie van 1KHZ en de duty-cycle van 50%.

Als u wilt overschakelen naar de PULSE-modus, druk lang op de SET-knop (meer dan 6 seconden), ontslaat, ziet u het scherm veranderen, "%" verdwijnt, is het PULSE-modus.

PULSE-modus (Geen "%" aan de rechterkant van de display is PULSE mode)

De lijn boven het LCD-scherm toont de positieve puls breedte van de tijd.De P+ en P - toetsen stelt u de parameter in.De lijn onder het LCD-scherm toont de negatieve puls breedte van de tijd.De N+ en N - knoppen de parameter.Druk OP de knop om het signaal of stoppen.Wanneer de uitgang is gestopt, de uitgang is 0. Het scherm "UIT" voor uitvoer, anders stopt de output; de fabrieksinstellingen van positieve puls breedte is 0,5 seconden en de negatieve puls breedte is 0,5 seconden.

Het aantal van de impuls-en delay-tijd instellen - In de PULSE-modus, drukt u op en houd de SET-knop gedurende 2 seconden en laat dan los, voert u het aantal van de impuls en de vertragingstijd, instelling van de interface, geeft het scherm is INGESTELD, zal worden uitgeschakeld en worden gewist na het invoeren. ;P+ en P - toetsen instellen van de vertragingstijd, N+ en N - knoppen stelt u het aantal pulsen, de fabriek verstekwaarde is 0 seconden, wordt het aantal pulsen is oneindig (in de display ----); druk vervolgens op de SET knop 2 seconden automatisch terug naar de pulse-interface, druk OP de knop, nadat de delay tijd instellen om de tijd, beginnen de set aantal pulsen.Als het aantal pulsen is verzonden, wordt het automatisch uitgang 0. Als de periode is niet verzonden, drukt u op de ON-toets gaat uit.De output pulse is uitgeschakeld en wordt gewist, en het aantal pulsen is afgegeven, elke keer dat het programma wordt gestart.Na het aantal pulsen is verzonden, is het beeldscherm 'UIT' automatisch verdwijnt.

Toepassing Operatie Voorbeelden

PWM-uitgang 20KHZ, 60% inschakelduur: Selecteer PWM, de frequentie is ingesteld om 20.00 uur, en de plicht verhouding is ingesteld op 060%.

De uitgang is ingeschakeld voor 0,6 seconden en uitgeschakeld 0,2 seconden.Oneindige lus: selecteer PULSE-modus, de positieve puls breedte is ingesteld op 0.600, de negatieve puls breedte is ingesteld op 0.200, de vertragingstijd wordt ingesteld op 0.000, en het aantal pulsen is ingesteld --- -.

Macht op of druk op de knop start, vertraging van 5 seconden, dan wordt de uitgang ingeschakeld wordt voor 0,6 seconden, uit 0.2 seconden, oneindige lus: selecteer PULSE mode, positieve puls breedte is ingesteld op 0.600, negatieve puls breedte is ingesteld op 0.200, vertraging van De tijd is ingesteld 5.000 en het aantal pulsen is ingesteld ----.

Tags: diesel mannen, adf4351 signaal generator, diesel injector, adf4351 module, xr2206, instelbare frequentie generator, diesel man, sinus generator, icl8038 kit, pwm-frequentie.

Uitgangsvermogen de amplitude is gelijk aan de voedingsspanning
Oorsprong CN(Oorsprong)
Meting Bandbreedte zie informatie
Merknaam OOTDTY
Frequentie Bereik zie informatie
Certificering GEEN

Schrijf uw recensie!

PWM Pulse Generator Frequentie, Duty Cycle Instelbaar Module blokgolf Signaal l29k

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten