Nieuwste baltische ambar armband kersen brandewijn honing ambar baby tandjes armband met natuurlijke parels 7 chakra armband

Nieuw

€5.47

ITEM DETAILS

Type: met de Hand gemaakt, de Baltische amber baby tandjes ketting met knopen en schroef sluiting Het is een natuurlijke pijnstiller, het helpt bij het kalmeren van een baby.Item ontworpen voor jongens en meisjes.Gemaakt van afgeronde cherry, brandewijn, honing, citroen, amber kralen.

Voorwaarde: gloednieuw

*Sizing aanbevelingen (gelieve uw kind te meten om te controleren of de juiste grootte voordat u bestelt):

3-6 maand oud - 11-11.5"

6-12 maand oud - 12-12.5"

1-2 jaar oude 12.5-13"

2-3 jaar - 13-13.5"

4-6 jaar oude 14-14.5"

Aangepaste stijl met natuursteen kralen ,

als u een unieke grootte ook welkom

OVER DE BALTISCHE AMBER

De baltische amber is een organische stof, een fossiele hars geproduceerd door pijnbomen die groeide in Noord-Europa.Het zijn gebruikt in de volksgeneeskunde voor duizenden jaren.Het is van mening dat amber heeft een genezende en versterkende eigenschappen in de emotionele, geestelijke, mentale en fysieke bereik.Het wordt op prijs gesteld door mensen op zoek naar natuurlijke schoonheid en gezondheid.

WAT IS DE BABY AL TANDJES KETTING

Het is een traditioneel baby kinderziektes te verhelpen, een natuurlijke pijnstiller.Het dragen van de Baltische amber dicht bij de huid te helpen kalmeren van een baby zonder toevlucht te nemen tot drugs.Natuurlijk pijn verlichten eigenschappen van de Baltische amber zijn perfect om te kalmeren tandjes krijgen baby ' s.

Door de baby te dragen van de ketting dagelijks het helpt verminderen van de symptomen in verband met kinderziektes zoals: roodheid op de wangen, gezwollen tandvlees, luier uitslag en koorts.

Amber kettingen zijn gemaakt voor het dragen, niet om te kauwen.Wees uiterst voorzichtig en houd toezicht op uw kind tijdens het gebruik van de ketting!

Er is geen garantie dat uw baby tanden beter dan de volgende met amber, omdat alle baby ' s zijn verschillend in hoe ze reageren tandjes!!!

HOE BALTISCHE AMBER WORDT GEBRUIKT

De baltische amber het verlichten van de pijn bij het legt tegen de huid gedurende de dag.

Als het warm wordt, met het lichaam en de natuurlijke temperatuur, de Baltische amber sieraden releases helende oliën met barnsteenzuur die worden geabsorbeerd in de huid en de bloedsomloop.

De baltische amber gelden niet voor alle mogelijke pijn, dat is verschillend van persoon tot persoon!

Houd er rekening mee dat kleuren kunnen afwijken van de originelen afhankelijk van computer-monitoren instellingen!

Het product in de foto vertegenwoordigt een slechts een voorbeeld.De werkelijke volgorde kunnen iets afwijken van de foto!

De aankoop van een item niet in de overdracht van de rechten voor het gebruik van foto ' s, ze zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden zonder mijn toestemming!

Hoewel het pakket zal worden gemarkeerd als een gave, internationale kopers zijn verantwoordelijk voor de taken, de douane en belastingen!

Dank u voor de aankoop van ons handwerk.Wij garanderen 100% tevredenheid op al onze verkopen.Wij hechten waarde aan elk van onze klant.Als u niet tevreden bent met de artikelen om welke reden dan ook, of vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.Wij verzenden items wereldwijd Geregistreerd Prioriteit Air Mail.Feedback wordt zeer gewaardeerd.Dank u !

Het verschepen termijnen die u kunt vinden in de winkel-beleid !

barnsteen bead grootte:4-6mm

Nieuwste baltische ambar armband kersen brandewijn honing ambar baby tandjes armband met natuurlijke parels 7 chakra armband

bag grootte:8.5*7cm

Tags: peuter armband metaal, ambar steen, chakra armband, armband tand, baby armband parel, cognac glazen, koning baby armband, chakra armbanden, 7 chakra', mi slecht 4.

Type Instelling GEEN
Item Type Armbanden
Ketting Type Touw Ketting
Materiaal Semi-kostbare Steen
Lengte 14cm
Boete of Fashion Fashion
Armbanden Type Strand Armbanden
Metalen Type GEEN
Sluiting Type Lace-Up
Vorm\patroon RONDE
Geslacht Unisex
Stijl de baltische amber armband
Merknaam DCEE

Schrijf uw recensie!

Nieuwste baltische ambar armband kersen brandewijn honing ambar baby tandjes armband met natuurlijke parels 7 chakra armband

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten