2020 Huis Dier Kauwspeeltje Bed Natuurlijke Geweven Matten Van Gras Bunny Beddengoed Nest Voor Cavia Parrot Konijn Bunny Hamster Rat

Nieuw

€2.35

Eigenschappen: Duurzaam

Het hooi mat is gemaakt van hoge kwaliteit hooi materiaal, met de hand geweven proces, dat is hard, slijtvast en duurzaam, het bezit van een lange levensduur.Als uw huisdier is van knaagdieren, die moet slijtage van de voorste tanden te houden normale eten van de activiteit, het hooi mat zal uw beste keuze, die niet bang is van uw huisdieren bijten.

Natuurlijk materiaal

Het hooi mat keurt natuurlijke hooi materiaal, dat is een veilige, niet-giftig en betrouwbaar worden gebruikt voor uw huisdier.Het is ok zelfs dat het hooi mat wordt gegeten door uw huisdier per ongeluk.Het hooi mat is veilig genoeg als kauwen speelgoed of bed accessoire beide.

Comfortabel

Dankzij het hooi materiaal van de functie, het hooi mat is warm in de winter en koel in de zomer, die kunnen zorgen voor een knusse en comfortabele omgeving voor uw mooie pet in alle jaar tijd.

Verkrijgbaar in twee maten

Er zijn twee maten beschikbaar voor u om te kiezen als u liever, met inbegrip van 15.72*11*0.39 inch(L*W*H) en 11*7.86*0.39 inch(L*W*H), om de sufficing andere kooi of huisdieren' figuur behoeften.

Werkingsgebied van de toepassing

Het hooi mat wordt op grote schaal geschikt voor konijn, hamster, rat, cavia, papegaai, vogels enzovoort.Deze mini hooi tapijt zal opslaan van uw meubels van uw huisdieren' voortanden en bieden een comfortabel nest voor uw huisdier op hetzelfde moment.

Specificatie:

Type: hooi mat

Hoeveelheid: 1pc

Materiaal: hooi

Kleur: bruin

Grootte:

40*28*1 cm/ 15.72*11*0.39 inch(L*W*H)

28*20*1 cm/ 11*7.86*0.39 inch(L*W*H)

Netto gewicht:

125g/ 4.41 oz

55g/ 1.94 inch

Pakket:

1* hooi mat

Paklijst

1* hooi mat

Tags: konijn speelgoed, accessoire cavia, mannen bunny, kooi van de rat, guenia varken accessoires, kooi van de cavia, algemene konijnenkooi, chinchilla huis, hamster speelgoed, leuke hamster speelgoed.

Model Aantal hooi mat

Schrijf uw recensie!

2020 Huis Dier Kauwspeeltje Bed Natuurlijke Geweven Matten Van Gras Bunny Beddengoed Nest Voor Cavia Parrot Konijn Bunny Hamster Rat

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten