100A 12V 24V Hoge Spanning DC Magneetschakelaar HVDC-Relais Spanning en Stroom Controle

Nieuw

€57.19

toep=ckeditor

type1:load100A750VDC,Spoel voltage12VDC

type2:load100A750VDC,Spoel voltage24VDC

I. gebruik van het product

HVDC-relais op grote schaal kunnen worden gebruikt in elektrische voertuigen, hybride voertuigen HEV, brandstofcel voertuigen, fotovoltaïsche elektriciteitsproductie, windenergie, cloud server stroomvoorziening, de batterij opladen en ontladen system, DC DC hoogspanning veld zoals de spanning van de voeding controle en zware machines en apparatuur.

1. Power / motorische controle, circuit isolatie, bescherming van het circuit en de veiligheid van apparaten voor industriële machines.

2, voor auto-accu distributie en back-up.

3, gebruikt voor inverter power supply control.

4, gebruikt voor elektrische voertuigen op te laden stapel.

5, gebruikt in zonne-energie apparatuur.

Twee, product kenmerken:

1. kan de controle van een hoge stroomsterkte en hoog voltage.

Keramische solderen afdichting technologie: neem contact op met kamer gevuld met een inert gas, gecombineerd met magnetische arc blussen, zodat het product kan dragen tot 10 keer de huidige overbelasting.

2. compacte structuur en laag het werk ruis.

Omdat de boog kloof structuur zonder arc de lekkage wordt gebruikt, de vorm kan worden erg klein.

Omdat het contact is verzegeld in het inerte gas kamer, zelfs als het contact speling is heel klein, het kan zorgen voor een hoge efficiëntie en veiligheid afgesneden.

De werken ruis is klein, en dat geldt ook bij het schakelen van grote stroom.

3. een goede veiligheid.

Contact afdichting in verzegelde keramische vacuümkamer, geen boog lekkage risico, explosie-proof ontwerp, en dus zorgen voor een goede veiligheid van het product

4. contact betrouwbaarheid

Het contact eenheid is afgesloten in inert gas, zodat de contact weerstand kan stabiel blijven, ongeacht wat de omgeving is.

5. er is geen speciale vereisten voor de installatie.Het beweegbare deel is licht van gewicht, grote reaction force en weinig invloed van de zwaartekracht.Het heeft twee installatietypen, zijkant en onderkant.Er is geen speciale vereisten voor de installatie positie.

'

Tags: auto lier, automatische schakelaar, 24v lier, pen cupcake, dc lier, pen test voltage, 24vdc relais, magneetschakelaar 12 in, batterij contactor, elektrische heftruck.

DIY Levert ELEKTRISCHE

Schrijf uw recensie!

100A 12V 24V Hoge Spanning DC Magneetschakelaar HVDC-Relais Spanning en Stroom Controle

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten