AUTEL Autolink ML619 OBD2 Scanner KUNT ABS SRS AirBag Automotive-Diagnose-Tool EOBD / OBDII Duidelijke Code Reader Auto Accessoires

Nieuw

€88.03

De MaxiLink ML619 is niet alleen een eenvoudige OBD2-code reader helpt veel in het controleren van de emissies en de MIL-uitschakelen, maar een universele scanner ondersteuning van ABS & SRS diagnoses voor u om te bepalen wat de problemen zijn binnen deze twee systemen, het verstrekken van je met een snelle en professionele oplossingen.Bullet Punten:

1:UITGEBREIDE DEKKING: De diagnostische tool werkt op alle 1996 en nieuwere ONS-voertuigen en 2000 en de nieuwe EU-voertuigen, zoals Ford, GM, Jeep, Honda, Toyota, enz.En voel je vrij om contact met ons op als u vragen hebt over de compatibiliteit met uw voertuig.

2:ABS & SRS DIAGNOSES: Ondersteunt uitgebreide check en de nauwkeurige diagnoses van SRS en ABS, waaronder het lezen codes wissen van codes en het ophalen van live gegevens.U kunt vinden en oplossen van fundamentele problemen en zet de waarschuwingslichten.

3:VOLLEDIGE OBD2 FUNCTIES: Deze scanner helpt u bij het ophalen en duidelijk hard codes, zet de motor controleren, controleer I/M readiness status voor de monitoring van emissies, het uitvoeren van de O2-sensor monitor test en de on-board monitor test, en enz.

4:GEBRUIKER-VRIENDELIJK ONTWERP: Je kunt zonder de scan tool met een hand voor haar uitgesproken design.Rubber Anti-slip protector maakt deze scanner nog veel meer robuust en duurzaam.Op het scherm tips voor probleemoplossing u helpen een hoop reparaties.

5:GARANTIE & UPDATE: 12 maanden garantie voor alle problemen met de kwaliteit & gratis levenslange update op het internet voor bug fixes, voertuig breder bereik en verbeterde software en functies.

Kenmerken:

1. Diagnoses over de ABS & SRS

A:Haalt foutcodes in ABS/SRS te vinden van het probleem componenten die ervoor zorgen dat de MIL inschakelen en begrijpen wat er is gebeurd door de DTC definities;

B:voor het wissen van de vaste codes in ABS/SRS en schakel het storende licht van de waarschuwing op het instrument van bestuur, na correcties en reparaties;

C:Leest gegevensstromen die kunnen worden weergegeven in kleur grafische vorm om uw diagnostische analyse van ABS & SRS.

2. Volledige OBD2 Diagnose Functies

A: Model van $01 - het identificeren van de huidige aandrijflijn diagnostische gegevens

B: Model $02 - display freeze frame data

C: Model van $03 - display emissiegerelateerde foutcodes

D:Model van $04 - clear /reset dtc ' s en freeze frame data

E:Model van $05 - het uitvoeren van de O2-sensor-test om te controleren brandstofverbruik en de emissies van voertuigen

F:Model $06 - heden minimum, maximum en huidige waarden om te zien of de monitor is ok

G:Model $07 - aanvraag emissiegerelateerde foutcodes zijn gedetecteerd tijdens de huidige of de laatst voltooide het rijden op een fiets

H:Model $08 - aanvraag controle van on-board systeem, test, of onderdeel

I:Model $09 - het aanvragen van het voertuig(VIN-nummers en kalibratie-informatie opgeslagen in de motor controle-eenheden)

J:Model $0A - aanvraag emissie-gerelateerde dtc ' s met een permanente status.

3. Geschikte Voertuigen:

Nissan, Infiniti, Toyota, Lexus, Scion, Honda, Acura, Subaru, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, Hyundai, Kia, Daewoo, Mazda, Holden, de Bens, Smart, Sprinter, Maybach, BMW, Mini, VW, Seat, Skoda, Audi, Opel, Land Rover, Jaguar, Volvo, Porsche, Saab, EU-Ford, Opel, Ford, GM, Chrysler, Peugeot, Citroen, Renault, Dacia, Fiat, Abarth, Alfa-Romeo, Maserati, Lancia.

4. Meerdere Talen:

Engels, Traditioneel Chinees, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Nederlands, Pools, Zweeds, Koreaans, Japans, Russisch, Italiaans.

Garantie:

12 maanden garant voor eventuele problemen met de kwaliteit

Specificatie:

Beeldscherm: TFT kleur display (320 × 240 dpi)

Gebruikstemperatuur: 0 tot 60°C (32 ° f tot 140 ° f)

Externe Voeding: 8.0 18.0 V voeding via de accu van het voertuig

Lengte\Width\Hoogte: 199 mm (7.83")\104.5 mm (4.11")\37,5 mm (1.48")

Gewicht: 0.28 kg (0.75 kg, zonder draad) of 0.484 kg (1.3 kg, met draad)

Pakket Lijst:

1*Autel MaxiLink ML619

1*OBD2 Kabel

1*USB-Kabel

1*TF card

1*Pakket Lijst

1*Gebruikershandleiding

1*Beschermende Nylon Hoes

Tags: auto obd-diagnostische, nitro rc, OBD2 Scanner, eobd, vci diagnostische truck, f auto scan tool, 2 elm, auto diagnose apparatuur, diagnost tool, airbag crash data reset gereedschap.

Function1 OBDII
Bereik maxilink
Function4 Schakelt de Storing Indicator Licht MIL
Item Type Code Lezers & Scan Tools
Merknaam Autel
Function2 ABS/SRS+KAN OBDII Diagnose-Tool
Software Versie Autel
Function3 Wist codes en reset monitoren
Speciale Functies -
Item MAXILINK ML619 KOST MINDER DAN ML629
Functie Internet bij te werken en te upgraden voor gratis
Software-Update Ja
Oorsprong CN(Oorsprong)
Certificering CE
Hardware Versie MaxiLink ML619
Taal Frans

Schrijf uw recensie!

AUTEL Autolink ML619 OBD2 Scanner KUNT ABS SRS AirBag Automotive-Diagnose-Tool EOBD / OBDII Duidelijke Code Reader Auto Accessoires

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten