Kerst Opblaaspop Tillen Schoorsteen Santa Claus Light Decoratie Ornamenten Van Kerstmis Speelgoed Giften Voor Binnen Buiten Decor

Nieuw

€51.07

Bullet Punten:

1、Eenvoudig te Plaatsen: De Kerst opblaasbare tillen schoorsteen komt de Kerstman met een hoge kwaliteit inserts en winddicht trekkoorden.Er zijn winddicht trek gespen aan de zijkanten en de onderkant, zodat u kunt plaatsen in de tuin, voordeur, achterdeur, schuifpui deur, enz.

2、Licht Opblaaspop: Het opblaasbare model is licht van binnen, de spanning is 12V veilige spanning.Het kan versieren de vakantie partij.De verlichting is de beste decoratie, zodat u kunt ' s nachts verlicht om aan te trekken buren en gasten, die perfect geschikt is voor het aantrekken van jonge kinderen.

3、Eenvoudig te Bedienen: Het opblaasbare model is eenvoudig worden ingesteld en opgeslagen.Met de blower en de transformator, het kan worden geplaatst op elk moment voor een eenvoudige bediening.

4、Accessoires Inbegrepen: De accessoires, waaronder een inflator ventilator, een transformator, een lamp, twee geaarde stekkers en 2 trekkoorden.

5、Geschikte Gelegenheden: De opblaasbare model is geschikt voor binnen en buiten decoratie, Kerst partijen en maskerades.Het is geschikt voor het versieren van uw tuin, de achtertuin, de deur, themafeesten, kinderfeesten, etc.Maak van uw evenement onvergetelijk.

Specificaties:

1. Naam: 1.6 m Kerst Opblaasbare Tillen Schoorsteen Santa Claus Pop

2. Kenmerken: De Kerstman komt uit de schoorsteen en de schoorsteen is erg grappig, dat brengt plezier voor iedereen.

3. Grootte: ongeveer 1,6 meter/62.99 in

4. Materiaal: polyester doek

5. Toepassing: universeel

Paklijst:

1*Opblaasbaar Model

1*Blower

1*Transformator

1 Set van Grond Plug en Koord

Tags: 2020 noel, Houtskool starter, schoorsteen grill, kerst vreugde, christma, 2021 gelukkig nieuw jaar, kolen starter, christma ornament, bbq houtskool starter, houtskool schoorsteen.

Type Santa Claus
Thema Patroon Kerstboom
Drop-shipping Ondersteuning
Kenmerk 01 Kerst decoratie
Kenmerk 02 Kerst Speelgoed Giften
Merknaam noroomaknet
Lichtgevende Ja

Schrijf uw recensie!

Kerst Opblaaspop Tillen Schoorsteen Santa Claus Light Decoratie Ornamenten Van Kerstmis Speelgoed Giften Voor Binnen Buiten Decor

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten