Digitale Hangen Schaal van 300 KG / 660 KG Industriële Kraan Schaal SF-912 Zwart voor de Home Farm Fabriek Jacht

Nieuw

€24.09

Inicio HOM3 Winkel

Kenmerken:

Kwaliteit integrated circuit en duurzaam laden cellen 1" grote verlichte LCD-display Roestvrij staal laden receptor Meerdere wegen modi: Kg, Lb, en N Tarra functie van Lezen houd Auto power off

Meer brede toepassing:

Boerderij:de Nauwkeurigheid is zeer belangrijk wanneer u gewicht van melk of veevoer;Het weegt spel dieren,en vooral het wiebelen op stroppen.Jacht en visserij club:Ideaal voor het wegen van kalkoenen,wilde zwijnen,herten en vissen;Het is in staat om een gewicht tot 600 lb Winkel:De schaal is zeer duurzaam voor dagelijks gebruik.Fabriek:aanbrengen op een heftruck met een beugel en maken het gemakkelijk om gewichten.

Specificaties

Afmetingen: 3,1 x 12 x 1" (Diepte) Gewicht: 18 OZ Capaciteit: 300 KG / 660 KG Nauwkeurigheid: 0,1 KG Min.Leesbaar Gewicht: 200g-Eenheid: KG / LB / N Auto Uit-Vertraging: 3 Minuten stabiel tijd: Tarra Bereik: Tarra volledige capaciteit van de Veiligheid van de Belasting: 1.25 * F. S Power: AA * 2 ( niet meegeleverd) Kleur: Zwart

Pakket inbegrepen: 1x Digitale Hangen Schaal 1x handleiding

Kennisgeving: 1.Zorg ervoor dat de schaal hangen stevig en iedereen weg van de goederen tijdens het wegen. 2.Vermijd staking en het effect op het gebruik. 3.Verwijder de batterijen voor het vermijden van lekkage, om beschadiging van de schakelingen als de schaal is niet te gebruiken voor een lange tijd.

Tags: grote digitale gram schaal, 8mm spindel moer, weegschaal 3 kg, balans colis 100 kg, 300kg digitale weegschaal, kraanwagen, espresso schaal, anime ho, kraan lift, persoon schaal.

Capaciteit 300kg
Certificering GEEN
Nominale Belasting Andere
Voeding Als Detail
Type Hangende Schaal
Merknaam OOTDTY
Oorsprong CN(Oorsprong)
Type Beeldscherm Aantal
Grootte 3.1 x 12 x 1
Nauwkeurigheid kg
Model Aantal 9FF600164

Schrijf uw recensie!

Digitale Hangen Schaal van 300 KG / 660 KG Industriële Kraan Schaal SF-912 Zwart voor de Home Farm Fabriek Jacht

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten