WEIDA Test Voor de iPhone 6 6S 6P 6S Plus LCD Scherm Digitizer Vergadering Voor de iphone 6 LCD-scherm voor de iphone 6S lcd-scherm voor de iphone 6 Plus

Nieuw

€14.68

Functies : 1. Kleur: Black/White 2. Product: Nieuwe Originele kwaliteit. 3. Prijs: Redelijke en concurrerende prijs 4. Kwaliteitscontrole: Alle die zijn getest voor de levering Compatibel Met: Iphone 6/ 6/ 6 Plus/ 6S Plus Pakket inbegrepen:

1 x Montage Met afdekraam

1 x Gratis Tool

Hoe te Installeren:

1)De flex-kabel is zeer gevoelig en kan gemakkelijk beschadigd raken.Handvat zorgvuldig.

2)Speciale gereedschappen en vaardigheden nodig zijn voor het vervangen van deze onderdelen.

3)probeer voor het verwerken van de reparatie of vervanging werk in een droge en stofvrije omgeving zonder direct zonlicht.

4)De installatie van deze update moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerd persoon.

Levering details:

Schip Uit China (7~35 werkdagen om Wereldwijd)

Retour beleid

Bevestig het item is precies wat u nodig hebt.Indien de koper kocht een verkeerd artikel, niet de post, kan het niet installeren van het item, of een andere kopers oorzaken geeft de koper moet betalen voor de retourzending en 15% van de betaling voor de verkoper kosten(Bijvoorbeeld: verzendkosten, Restocking fee, administratiekosten en dergelijke.

Garantie:

Wij bieden een 30 dagen garantie op elk onderdeel dat wij verkopen.

Korting:

We moedigen de groothandel bestellingen en verdient u grote korting indien nodig grote hoeveelheden.

Hoe meer u koopt, hoe meer korting je krijgt.

Voor de hele verkoop, neem dan eerst contact met ons op voor de speciale korting.

Ons verhaal:

Opgericht in 2014, wij zijn een Bedrijf Verkoop.Magazijn in China , Shenzhen, een stad naast HongKong.

wij zijn voornamelijk actief in onderzoek en ontwikkeling, inkoop, productie en verkoop van mobiele telefoons, tablets en laptop accessoires.Wij bedienen particulieren, reparateurs, distributeurs en groothandelaren.Onze producten zijn beschikbaar in een breed scala van producten en hebben hun eigen professionele instellingen te testen. , om klanten te voorzien van gemoedsrust producten.

Ons Doel: Wij hebben altijd het verstrekken van eerste Kwaliteit, Klant eerst " om klanten te voorzien van goede dienstverlening en waardevolle producten en diensten, en moeten we zorgen voor een snelle en uitgebreide services.

Toekomst: We hebben veel unieke producten en een goede ontwikkeling van een platform en een rijke ervaring, die ons vertrouwen in het bedrijf van de elektronica gebied en heeft een goede reputatie.Het is onze bedrijfsfilosofie en de verwachting om onszelf te verbeteren, helpen onze klanten bij het verbeteren van hun concurrentievermogen, het bereiken van een win-win samenwerking en samen groeien.

Feedback:

Vóór het verlaten van ons, neutrale of negatieve feedback kunt u een e-mail ons op en laat ons zorg dragen voor een probleem dat u zou kunnen hebben.Wij zorgen voor elk probleem dat is onder onze aandacht gebracht en wij beantwoorden elke e-mail die wordt verzonden naar ons.Als we niet terug te keren naar u binnen 24 uur.Mail ons dan weer.

Tags: 6s lcd, le max x900 display, iphon 6 plus lcd, display 23, iphon 6 lcd, display voor android, pulp touch 4g, iphon scherm, nubia nx511j display, 6 scherm.

Oorsprong CN(Oorsprong)
Item Conditie Nieuw
Grootte 6 6S 4.7 inch
LCD-Kit Ja
Compatibel met iPhone-Model IPHONE 6
Materiaal IPS
Scherm Resolutie 1920x1080
Touch Scherm Type Het capacitieve scherm, multi-touch
De Controle Van De Kwaliteit Allemaal getest vóór levering
Model Aantal voor de iPhone 6 6s 6p 6sp
Certificering GEEN
Compatibel Merk Voor Apple-iPhone 6 6P 6P 6SP
Type LCD & Touch Scherm Digitizer
Scherm 3.5"
Grootte 6 Plus 6S Plus 5.5 inch
kleur Zwart/Wit

Schrijf uw recensie!

WEIDA Test Voor de iPhone 6 6S 6P 6S Plus LCD Scherm Digitizer Vergadering Voor de iphone 6 LCD-scherm voor de iphone 6S lcd-scherm voor de iphone 6 Plus

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten