Zwart Witte Husky Hond Masker met Filter Zak Wasbaar Masker Anti-Stof Herbruikbare Verstelbare Stof Maskers met 2 Filters

Nieuw

€3.26

Materiaal--Mond Masker Is Gemaakt Van 100% Polyester Materiaal En Kan Het Hele Jaar Worden Gebruikt.De Gezellige En Ademend Materiaal niet Wrijf Je Gezicht En Het Is Gemakkelijk om Te Dragen, Zonder dat Ongemak.

Ontwerp-Uitgerust met twee actieve koolstof filters voor stuk met vervangbare 5-laagse bescherming en M-vormige neus clip.Als u wilt uw gezin beschermen van de gezondheid en voor de eer van uw vrienden, ik denk niet dat je zal missen.

Grootte--Twee Maat Voor Kinderen En Volwassenen.De Mond Masker Is Breed Genoeg Is Om Uw Neus, Mond En Gezicht, Zodat U De Perfecte Bescherming.

Gelegenheden--van Toepassing op iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of geslacht, maar ook over het hele jaar.Zelfs in je leven, het zal niet van invloed zijn op uw werk of uw dagelijks leven.Het is een noodzaak in het dagelijks leven.

Functie-- Het masker van het stof heeft de kenmerken van een anti-stof, anti-bacteriën, anti-uitlaat, etc.die we niet kunnen zien en ruiken, die schadelijk zijn voor het lichaam en schadelijke deeltjes lucht.Iets wat we moeten hebben in ons leven.Het is goed voor u om te dragen van dit masker op elk moment.Mooie patronen kunt het verbeteren van uw uiterlijk.

Tags: hond masker, gooi masker, katoenen stof schedel, zwart masker wasbaar, mannen husky, stof masker, gezicht en neus masker, masker met rits, filter masker, hond gezicht masker.

Patroon Type Print
Geslacht VROUWEN
Materiaal Polyester
Veiligheid standaard GEEN
Oorsprong Het Vasteland Van China
Beschermingsklasse GEEN

Schrijf uw recensie!

Zwart Witte Husky Hond Masker met Filter Zak Wasbaar Masker Anti-Stof Herbruikbare Verstelbare Stof Maskers met 2 Filters

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten