De draadloze Controller met Verstelbare Band voor Wii Guitar Hero Rock Band 2 3 Games Gamepad Zwart Wit

Nieuw

€23.48

De draadloze Controller met Verstelbare Band voor Wii Guitar Hero Rock Band 2 3 Games

Functie:

1. Onder alle omstandigheden, niet wijzigen of demonteren van de controller.Wanneer niet in gebruik, zorg ervoor dat u de controller van het afspeelgebied te plaatsen en bewaar het goed.Voor het aansluiten van de gitaar hals, verwijder het schuim van de belangrijkste lichaam.Het schuim is om oxidatie te voorkomen van de elektrische contacten.

2. Selecteer de "gitaarspel" - knop en druk op de groene knop om het spel te gaan.U kunt kiezen voor "Uitvoeren, wijzigen van rollen, omkleden, wijzigen gitaren, gaat u naar de winkel." Als u de juiste noten speelt, dan

De onderkant van het scherm zal oplichten.Het aanpassen van de toonhoogte aan te passen aan de beat in de muziek is de meest effectieve manier om aantekeningen te maken.

3. Als u per ongeluk aanraken van de baton als u de stekker van de afstandsbediening in de gitaar, het zal invloed hebben op de functie van de joystick.Als u problemen ondervindt, neem dan gebruik van de Wii-afstandsbediening en de plug in de gitaar weer.

4. Als de functietoetsen van de gitaar niet werken, kan het zijn dat de pinnen of elektrisch contact met de lucht, beschadigt de contacten.Gebruik een gum of een wattenstaafje schoon te vegen, wrijven alcohol te reinigen van het oppervlak van de contacten of pinnen.

5. De gitaar lichaam en de lange nek van elkaar kunnen worden gescheiden, het verminderen van de ruimte van de vloer.

Specificatie:

De kleur van het Product: Wit, Zwart (Optioneel)

Product gewicht: 1300g

Grootte van het Product: 432*341*77mm/17*13.4*3in

Toepasselijk spel: voor de Wii Guitar Hero voor de Wii rockband 3/2

Opmerking:

1. Er kunnen lichte grootte-afwijkingen als gevolg van handmatige metingen, verschillende meetmethodes en tools.

2. Het beeld mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het artikel als gevolg van verschillende fotograferen licht, hoek-en beeldscherm.

1 X Draadloze Controller

1 X Band

Tags: nintendo wii, WII, ps vr, guitar hero, test wii sensor bar, gitaar leren band, joystick pc, guitar hero pc, draadloos gitaar systeem, u wii.

Model Aantal /
Compatibel Merk/Model Nintendo
Merknaam VKTECH
Oorsprong CN(Oorsprong)
Nintendo Model WII
Met USB /

Schrijf uw recensie!

De draadloze Controller met Verstelbare Band voor Wii Guitar Hero Rock Band 2 3 Games Gamepad Zwart Wit

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten