UITSTEKENDE ELITE SPANKER Duurzaam Werk Schort Tactisch Gereedschap Schort met Zakken Quick Release Gesp Nylon Schorten

Nieuw

€18.69

Eigenschappen Van Het Product:

Hoge Kwaliteit: Deze tool schort is gemaakt van hoge kwaliteit nylon versterkte zakken, stevig en duurzaam.

Uniek Ontwerp: De nylon schort met een quick-release gesp en magic sticks ontwerp staan voor een reeks van aanpassingen aan verschillende tailles.

Hulpprogramma ' meerdere zakken: Grote, gemakkelijke toegang hulpmiddelen/toebehoren zakken aan de voorkant.voor de mobiele telefoon, en prefect voor verschillende nagels of klein gereedschap, bieden veel ruimte past je alle essentiële kleine tools: pen, zaklamp, schroevendraaiers, steeksleutels, boren.

Algemeen Gebruik: Ze zijn niet alleen voor het lassen schort, maar ook nuttig voor vele andere werkzaamheden en taken, ideaal voor winkel schort, barista schorten, bbq schort, tuinieren schort ect.ook een perfect cadeau-schort voor iemand.

9 kleuren leverbaar, neem dan zo vriendelijk kennisgeving: als gevolg van de monitor is het variëren van de ene computer naar de andere, kunnen we niet garanderen dat de kleur die u ziet op uw scherm als een exacte kleur van het product.Maak het object als de standaard.

Product Beschrijving:

Kleur:BLK,COB,RGN,MCP,MAD,TYPE,MCB,RAD,OP-AU

Afmetingen: 22.5 * 28.5 cm

Stijl: werk schort

Pakket Inbegrepen:Tactisch Gereedschap schort*1

Toepassing:

Tools voorschoot, schort voor timmerlieden, houtbewerkers, workshop, machinisten, elektriciens, bartenders, licht lassen, smeden,brouwers, schilders, kunst leraren, etc.

Opmerking:

Door de monitor verschillen van de ene computer naar de andere, kunnen we niet garanderen dat de kleur die u ziet op uw scherm als een exacte kleur van het product.Maak het object als de standaard.

Formaat Display

Product Weergeven

Kleur Display

Tags: airbag bmw, dekking wapen, munten in spanje, alle obd2, flyy, holster klittenband, metal work gesp, tools gesp werk, spanker, excel quartz horloge.

kleur BLK,COB,RGN,MCP,MAD,TYPE,MCB,RAD,OP-AU
Materiaal CORDURA
Aantal CA103
Merknaam UITSTEKENDE ELITE SPANKER
Patroon Type Solide

Schrijf uw recensie!

UITSTEKENDE ELITE SPANKER Duurzaam Werk Schort Tactisch Gereedschap Schort met Zakken Quick Release Gesp Nylon Schorten

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten