4 Soorten Afstandsbediening Tivoli Audio MODEL CD

Nieuw

€23.97

Beste koper:

Een mooie dag!!Welkom bij mijn winkel, en Neem contact met mij op als u voldoet aan alle vraag,ik zal mijn best doen om u tevreden te stellen.

Wij zijn gespecialiseerd in elektronische producten en een groot aantal goederen te verkopen, neem dan contact met mij welk product u wilt en ik zal u geven de beste prijs.We hebben duizenden van de goederen in voorraad, maar we zijn niet in staat om te demonstreren ze allemaal hier.Gelieve te voelen vrij om contact met ons op als u technische vragen of opmerkingen heeft over onze producten en om te bestellen.Dank u zeer veel.

Foto ' s weergeven

betaling :

Voor het kopen van items,let op:

1. Zorg ervoor dat de raad van bestuur modellen en machine-modellen.

2 .We 100% getest door een van de scheepvaart .Als het product defect is tijdens de verzending, neem dan onmiddellijk contact met ons op nadat je het ontvangen hebt.

3. Onze producten hebben een goede uitstraling en functie .U kunt uw bestelling met 100% zekerheid.Ik beloof dat ik al mijn producten werken!!!

4. Ongeacht het type van de TV, zo lang als de T-con board model en het formaat correct is ,kunnen verenigbaar zijn.

5. Niet openen van een geschil, omdat het product is oud.We hebben een gedetailleerde beschrijving.Als je niet kan accepteren, dan houdt u niet van de bestelling, en vermijding van onnodige geschillen.Dank u!

6. Een deel van het product is nieuw en origineel, in het geval van de voorraden nieuwe voorraad is, sturen wij u alle nieuwe producten, als in het geval van nieuwe voorraad uitverkocht zijn, dan zullen wij de oude producten.Ze werken precies hetzelfde!Geen verschil!

7. De producten zijn van de hoogste kwaliteit,dus als je niet tevreden bent met een item dat u hebt aangeschaft,neem dan contact op met onze klantenservice .Zo snel mogelijk.We zullen in staat zijn om u te helpen met eventuele retourzendingen en terugbetalingen op basis van de toestand van het item.

1.Wij sturen de bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen na bevestiging van de betaling.

2.U kunt kiezen voor DHL voor de snelle verzending

Tags: audi speelgoed, ssangyong tivoli, tv universele afstandsbediening, universele glazen tv met afstandsbediening, draadloze luidspreker, vakantie laser, bluetooth speaker dr, diy dmx, universele afstandsbediening voor tv-hifi, dr luidspreker.

Gebruik Switch
Model Aantal Tivoli Audio MODEL CD
Draadloze Communicatie Bluetooth
Frequentie 433 MHz
Pakket Ja
Ondersteuning APP No
Kanaal 15
Type2 4 Soorten
Model Tivoli Audio MODEL CD
type1 Afstandsbediening

Schrijf uw recensie!

4 Soorten Afstandsbediening Tivoli Audio MODEL CD

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten