Dik Schuim met Zelfklevende Tape voor Geluid Isolatie Schok Absorptie tochtstrips Ontwerp van de Afdichting Deur Windows Zwarte enkelzijdig

Nieuw

€6.93

Hoe lang ben je al aan het vechten met scheuren en gaten rond ramen en deuren?

Deze foam tape is voornamelijk gebruikt als afdichting tape te blokkeren lucht, stof en vocht en voor al uw wand montage toepassingen in plaats van schroeven, spijkers en bouten.

Kleur: Zwart Materiaal: EVA-schuim Neopreen Rubber Breedte*Dikte: 1/4 in * 1/8 in Lengte: 16.5 ft Lengte 10 meter Breedte 1 cm 3 cm 5 cm Dikte van 1mm 3mm 5mm

Eatures

Deze band maakt gebruik van EVA als het basismateriaal, heeft verschillende functies als volgt: 1.Schok absorptie en geluid isolatie als gevolg van de verzegeling, bubble structuur. 2.Grote schokbestendig prestaties met een hoge veerkracht, de treksterkte en de sterke weerstand. 3.Uitstekende thermische isolatie en rot weerstand.

EVA materiaal is niet giftig, in lijn met de eisen inzake milieubescherming.U kunt er zeker van zijn om te gebruiken en u hoeft geen zorgen te maken over het veroorzaakt veel vervuiling voor het milieu.

Breed Gebruik

Het kan wijd worden gebruikt in een verscheidenheid van schuiframen, schuifdeuren, beveiliging deuren, kastdeuren, kasten, auto, kan ook gebruikt worden als een koelkast deur pakking.

Opmerking:

Deze tape die net aangekomen misschien ruikt.Open het en laat het in een geventileerde plek voor een paar dagen.Het is omdat EVA grondstoffen nodig om toe te voegen schuimmiddel voor schuimvorming.In de chemische reactie van vergassing van schuimvormend middel van een kleine hoeveelheid van geurende ammoniak in de gas gegenereerd is verzegeld in het EVA-bubble, die moet worden verspreid voor een paar dagen.

Tags: slip-stop, west-isolatie, seal-strip, acoust schuim, rubber afdichting, deur ontwerp, auto de deur rubber, EPDM Rubber, station weer, p geluidsisolatie.

Certificering GEEN
Lengte 5 meters 10 meters
Breedte 1cm 3cm 5cm
Dikte 1mm 3mm 5mm
Materiaal EVA-schuim Neopreen Rubber
kleur zwart
Oorsprong CN(Oorsprong)
Type Afdichting-Strips

Schrijf uw recensie!

Dik Schuim met Zelfklevende Tape voor Geluid Isolatie Schok Absorptie tochtstrips Ontwerp van de Afdichting Deur Windows Zwarte enkelzijdig

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten