Zwarte open Haard, 4 Blads Thermisch Aangedreven Pellet Kachel Ventilator Oven houtkachel Eco Fan Tools voor het maken van Decoratieve Accessoires Portal

Nieuw

€12.13

Kenmerken:

1. Hoge temperatuur: De elektrische ventilator is ontworpen voor het circuleren van de warme lucht van het hout/kolen of pellet brander met een normale temperatuur van 50 graden Celsius tot 400 graden Celsius.

2. Geen batterij of stroom nodig is.

3. Het bieden van een betere lucht: De verbeterde hete lucht circulatie zorgt voor meer comfort en vermindert de oven hout met ongeveer 20%.

4. Lange levensduur: de basis van de ventilator neemt bimetaal veiligheid apparaat.De oven lichaam is gemaakt van geanodiseerd aluminium en is bestand tegen hoge temperaturen tot 350 graden Celsius.Zelfs als het werkt voor een lange tijd bij hoge temperaturen, het zal niet vervormen of beschadigen.

5. Veilig gebruik: Als de oppervlaktetemperatuur van meer dan 300 graden Celsius, de veiligheid apparaat til de voorzijde van de ventilator te beschermen TEG en de motor.

Specificatie:

Materiaal: Metaal

Grootte: 12.5*12cm

Blad 4 blad

De windsnelheid 1100rpm

Ruis ≤ 25 db

Het werk temperatuur 60-350 Celsius

Pakket inclusief:1*fornuis fan

Tags: warmte kracht kachel ventilator, schoorsteenveger, voor korrel, kachel hout, steen, hout kachel, ventilator voor de open haard kachel, vuurplaats branders, Portal 2, kooktoestel, 4 warmte aangedreven ventilator kachel.

kleur zwart
Model Aantal T4512
Open Haard Mantel Materiaal Ijzer
Materiaal Aluminium
Oorsprong CN(Oorsprong)
Beschikt over 2 Warmte Aangedreven Ventilator Kachel
Type Open Haard Schouwen

Schrijf uw recensie!

Zwarte open Haard, 4 Blads Thermisch Aangedreven Pellet Kachel Ventilator Oven houtkachel Eco Fan Tools voor het maken van Decoratieve Accessoires Portal

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten