LOSONCOER 4600mAh Hoge Kwaliteit Batterij voor Meizu PRO 6 BT53 Batterij Slimme Mobiele Telefoon voor Meizu PRO6 PRO6s Pro 6S BT53S

Nieuw

€11.22

Beschrijving:

Elk item is 100% nieuw 0-cyclus, het Laatste jaar van productie.

Items verzenden wij maken gebruik van veilige en niet-schadelijke verpakkingen.

We maken gebruik van professionele apparaat te testen elke batterij alvorens te versturen.

Veiligheid en milieu: Dubbele bescherming functies.Dubbele IC en PCB printplaat te beschermen kosten ontlading en kortsluiting.

De batterij is van dezelfde grootte met de originele batterij.

Batterij twee jaar w arranty,2 jaar oud vervangen door nieuwe.

Hoe te besparen op elektriciteit? 1.Het verminderen van de telefoons van de helderheid van het scherm. 2.Als u het niet nodig kunt sluiten de wifi, bluetooth, GPS, 3g of 4G,5G of sommige plugins. 3.In de set sluit u hoeft geen software te merken. 4.Open de software te veel van de CPU-snelheid draaien tot de telefoon om de snelheid van de hitte en het stroomverbruik te versnellen,Dus moet stoppen hoeft niet de software,Neem het dan echt uit de achtergrond uitgevoerd. 5.telefoon Installeren van de software te veel kan ook het verminderen van de standby-tijd en het gebruik van tijd,Zodat u kunt verwijderen vaak niet het gebruik van de software.

Tags: etui eer 6, nova2, 6 batterij, geval kazachstan, meizu 6 pro, batterij bt53, l3 smartwatch, meizu pro6, fitbit slimme horloge voor vrouwen, BT53.

Merknaam LOSONCOER
Origineel of Niet Compatibel
Compatibel Merk Meizu
Model Aantal BT53
Certificering ROHS
Accu Capaciteit(mAh) 3501mAh-5000mAh

Schrijf uw recensie!

LOSONCOER 4600mAh Hoge Kwaliteit Batterij voor Meizu PRO 6 BT53 Batterij Slimme Mobiele Telefoon voor Meizu PRO6 PRO6s Pro 6S BT53S

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten