Anti Mosquito Net Binnen hor Venster Verrekening Anti Mosquito Bug DIY Aanpasbare DIY Custom Mesh Polyester Scherm

Nieuw

€5.11

Nieuw product evenement, kunt u genieten van extra kortingen, bij aankoop van twee producten in de winkel.Anti Mosquito Net Binnen hor Venster Verrekening Anti Mosquito Bug DIY Aanpasbare DIY Custom Mesh Polyester Scherm

Verpakking het omvatten: Fiberglass Netto, Haak de Lus en de gebruiksaanwijzing.Kleuren: grijs = grijs netto + zwart haak loop white= wit netto + witte haak de lus zwart= zwart netto + balck haak de lus Als u het wijzigen van de Kleur combinatie, Neem dan contact met ons op.Kies formaat, bijvoorbeeld: Uw bestelling wordt: grijs Breedte 100 cm + Hoogte 100 cm, ontvangt U ---100 x 100 cm grijs Netto + 4 m zwart Haak en Lus Als u custom formaat, Neem dan contact met ons op.Zolang hebben 1 kant van minder dan 2 M, kunnen Allemaal worden aangepast.De inleiding van het Product: het Dit net gemaakt van een fiberglass , Rimpel-bestendig, Zachter, Sterker.

Prestaties Onzichtbaar scherm mesh is gemaakt van PP-vezels en nano-coating.Het is licht in gewicht, milieuvriendelijk en gezond.Smaakloos, UV-Bescherming,nemen flatscreen weven technologie, chemische weerstand tegen corrosie, niet uitglijden draad, duurzaam; maakt het mogelijk om een goede luchtstroom.Goede dimensionale stabiliteit, matige hardheid, glad, niet gemakkelijk te krimpen en vervormen, goede vaste positie. 1) Voor vliegen, wespen, muggen, vlinders en insecten.Vlamwerend.Levensduur van maximaal 5 jaar, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, Kan een goede luchtstroom. 2) Kleur Grijs/Wit/Zwart Robuust, waterdicht en gemakkelijk om te werken met als gevolg dat het buigzaam en gemakkelijk te snijden. 3) Het gaas zal komen gevouwen om de verzendkosten tot een minimum / Warmte-Weerstand -35 ° c tot +80c Vlam Weerstand - zelfdovend 1,25 mm Gaten, Hoge Sterkte & Semi-Rigide, Selecteer het Aantal Meters dat Nodig is, wordt Geleverd In een Continue Lengte 4) Opgeslagen op de airconditioning wetsvoorstel in de zomer nog kunt isoleren, insecten zeer goed. 5) Gaas grootte:ongeveer 8-pc ' s mazen in 1cm.die zorgt voor duidelijke zichtbaarheid, terwijl nog steeds kunnen isoleren insecten zeer goed. 3. Pakket: het venster scherm rollen of vouwen verzending(afhankelijk van omgeving),zodat de vouw is normaal en heeft geen invloed op het normale gebruik bij het openen van je pakket,gelieve te scheuren met de hand,gebruik geen schaar,In geval van brak.Opmerking: Als er een aantal plooien, maak je geen zorgen, het zou verdwijnen na een tegel of hang het scherm voor een tijdje.Door de ruimte beperking, scherm vervangen is OPGEVOUWEN in de verpakking.Het moet voorzichtig zijn als je de verpakking open, niet het gebruik van een schaar of scherp gereedschap om te voorkomen dat de draad gebroken,ik hoop dat je kunt begrijpen.Warme Tips: 1. Houd venster mesh ver weg van de vlam.Veeg het stof van de vensterbank installeren voordat u de mesh. 2. Was het onder de 30 graden celsius.Niet strijken. 3. Zorg ervoor dat het venster van het frame wordt volledig gereinigd verlenging van de levensduur van de klittenband. 4. Om te voorkomen dat eventuele schade op het scherm mesh, maak dan geen gebruik van een schaar of scherp gereedschap om het pakket te openen.

Tags: accessoire harajuku, Hing Dome Klamboe, bug killer, deur scherm, insect venster, deur mug scherm, stad kussen, bed en klamboe, Klamboe, Netto.

Model Aantal Venster scherm mesh net
Merknaam AEOZCZS
Scherm Van Gaas Materiaal Polyester Vezel
Type Deur En Raam Schermen
Set Type Ja
Gebruik Venster
Vaste Type Haak & Lus Bevestiger

Schrijf uw recensie!

Anti Mosquito Net Binnen hor Venster Verrekening Anti Mosquito Bug DIY Aanpasbare DIY Custom Mesh Polyester Scherm

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten