FOTOFLY Voor Mavic Lucht Optische Glas Lens UV-Filter CPL ND 8 16 32 Filters Kit Voor DJI Mavic Air Drone 4K Camera Gimbal Accessoire

Nieuw

€6.69

FOTOFLY voor Mavic Lucht Optische Glas Lens UV-Filter CPL ND 8 16 32 Filters Kit Voor DJI Mavic Air Drone 4K Camera Gimbal Accessoire

ND-Filter

Hoger de ND-Waarde,meer voor de hand het licht verlagend effect .

Het Vermindert de hoeveelheid licht in zeer heldere omstandigheden, zodat de camera kan kiezen voor de juiste waarde en vermijd overmatige blootstelling .Het verbetert ook de kleurverzadiging van het beeld,Maakt het beeld meer transparant en levendig.

u kunt ook gebruik maken van een langzame sluitertijd te schieten een aantal speciale effecten,zoals een nevel van water ,een licht spoor op de avond,enz.

Wanneer u een video opneemt in de directe blootstelling aan de zon,kunt u verminderen de sluitertijd door ND-Filters,zodat de video heeft de juiste motion blur en evenwichtige ziet .

Product binnendiameter over 15.3 mm

Hoe te installeren :

De originele Lens filter hoeft niet te worden gedemonteerd bij het gebruik van de Filter,De filter van de berg is een beetje groter dan gimbal lens, zodat u kunt duw het filter op de lens en het zal opgelost worden door de binnenste zachte pad van de filter.

Het Passende Model :

Geschikt Voor DJI Mavic Air Drone

Pakket Lijst :

1x Drone Camera Filter

1x Plastic opbergdoos

Het wordt Voornamelijk gebruikt voor het elimineren van schadelijke niet-metalen gereflecteerd licht , en het verhogen van de kleur van de concentratie .

Het verbetert Ook de blauwe hemel ,hoogtepunten witte wolken, Maakt het beeld meer grondige ,verbetert de helderheid van het beeld en de algehele creëert een meer expressieve en levendige foto.

Het wordt ook vaak gebruikt in de stand fotograferen (door glas ,water en onderwater landschap .

Kan Verlagen blauw gegoten en blauw grijs veroorzaakt door ultraviolette straling,verhoogt de lichttransmissie.Met behulp van de UV-filters in hoge bergen op de hoogte,vergroot de afstand veld van het schot en maakt een duidelijk schot .Het biedt ook bescherming voor de camera.

Tags: dji mavic lucht lens, filter cpl, dji filter, dji mavic air 2-nd, camera cap phantom 4, nd-filter wtianya, luchtfilter mavic, filter mavic mini, polar pro, drone profesional.

Voorzien van 6 Voor DJI Mavic Lucht Camera Filters Kit
Naam van het Product Voor DJI Mavic Air Drone Camera Filter
Model Aantal Filters Voor DJI Mavic Lucht
Voorzien van 4 Neutral Density Camera Filter Voor dji mavic lucht
Voorzien van 5 CPL Polarisatie Filter Voor DJI Mavic Lucht
Merknaam FOTOFLY
Product Type UV,CPL,ND4,ND8,ND16,ND32 Filters
Voorzien van 7 Voor DJI Mavic Air Drone Accessoires
Grootte Product inside Diameter about 15.3mm
Functie 2 Multi-Layer Coating Films Filter Voor DJI Mavic Lucht
Gewicht For DJI Mavic Air Drone Filter
Oorsprong CN(Oorsprong)
Pakket No
Filter Type CPL Filter
Functie 3 Voor DJI Mavic Lucht Optische Glas Lens Filters
Compatibel Model Voor DJI Mavic Air Drone
Functie 1 Water-Proof&Olie-Bewijs - &Scratch-Proof
Compatibel Drone Merk DJI
Functie Goede Kwaliteit&Eenvoudige Installatie En Ultra Licht

Schrijf uw recensie!

FOTOFLY Voor Mavic Lucht Optische Glas Lens UV-Filter CPL ND 8 16 32 Filters Kit Voor DJI Mavic Air Drone 4K Camera Gimbal Accessoire

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten