M-4XL Mannen Vrouwen Elektrisch Verwarmde Warme Broek voor de Winter Outdoor-Sport-USB-Elektrische Verwarmde Warme Broek Voor Trekking Camping Wandelen

Nieuw

€33.15

Bullet Points: 1、Warme Gebieden: Er zijn 6 plaatsen waar het heet is: 1 achterkant van de taille, 1 buik, 2 knieën en 2 enkels.De warmte van de buik effectief kan weerstaan aan de aanvallen van koude wind en de warmte van de knieën kan effectief in het verlichten van de kilheid van de benen, been ongemak.Taille verwarming zone, lumbale warmte effectief kan verlichten lumbale wervelkolom koud, lumbale ongemak, etc.

2、Carbon Metal Fiber: Carbon metal fiber warmt op, de verwarming gebied is groot, en de temperatuur kan oplopen tot 65℃ in 30 seconden door het carbon fiber draad.

3、Temperatuur Controle: Drie-niveau, temperatuur controle, intelligente temperatuur-aanpassing, kunt u de temperatuur aan.De hoge temperatuur van het rode licht is ongeveer 55-65℃.De temperatuur van het witte licht is ongeveer 45-55℃.De lage temperatuur van blauw licht is ongeveer 38 tot en met 45℃.Lang indrukken voor 3-5 seconden om op te starten of af te sluiten.

4、Elastische Stof: De stof is elastisch, comfortabel om aan te raken, zacht en comfortabel om te dragen, de stof op het milieu beschermende en niet vervagen, de elasticiteit is groot, en de hand, die zich thuis voelt.Het kan gedragen worden in of gedragen alleen.

5、Waterdichte Power Interface: Zonder bang te hoeven wassen, verwijder de batterij, de power interface is geïsoleerd en waterdicht, en kan gewassen worden en in de wasmachine gewassen.Het is aanbevolen gebruik te maken van een waszak in de machine wassen.Opening instructies: druk lang op de toets voor 1-2 seconden te gaan werken.Op dit moment wordt het rode licht op en het werk is van Hoge-temperatuur-gear.Wanneer er geen handmatige interventie, het zal automatisch naar de gear 2 in 5 minuten en geven het witte licht.Het werk is in het midden-temperatuur versnelling, en vervolgens handmatig met een druk op de knop aan te passen aan het lage-temperatuur-gear.Op dit moment is het blauwe licht wordt weergegeven, en druk vervolgens op aan te passen aan de hoge-temperatuur-gear.

Kenmerken:

1. Drie-speed intelligent controle van de temperatuur en het aanpassen van de temperatuur, snelle temperatuur van 65 graden Celsius in 30 seconden.

2. De temperatuur kan aangepast worden naar wens.

3. Het rode licht is een hoge temperatuur, die is 55-65 graden Celsius.Het witte licht is medium temperatuur, die is 45-55 graden Celsius.Het blauwe licht is lage temperatuur, die is 38 tot en met 45 graden Celsius.

4. Er zijn 5 voorste abdominale verwarming elementen (1 verwarmingselement voor de buik, 2 verwarmingselementen voor de knieën, en 2 verwarmingselementen voor de enkels).

5. Een stuk van de verwarming film (een stuk op de taille).

6.Gebruik 5V/van 2A de mobiele power supply (niet met inbegrip van mobiele macht).

7. Gebruikstijd: Neem 10000mAh power bank als voorbeeld: De hoge temperatuur kan worden gebruikt voor ongeveer 4-6 uur.Het medium temperatuurbereik kan worden gebruikt voor ongeveer 5-6 uur.De lage temperatuur bereik kan worden gebruikt voor ongeveer 6-7 uur.

De titel .titel{ padding:25 pixels 0 20px 0; text-align:center; } .title>div:nth-of-type(1) { font-weight: bolder; font-size:20px; } .title>div:nth-of-type(2){ color: #c5c5c5; font-size:12px; } .rij { display: flex; } .rij-item{ width:100%; height: 330px; flex:1; padding:5px 3px; box-sizing:border-box; } .rij-item-innerlijke{ width:100%; height:100%; border:2px solid #F7F7F7; box-sizing:border-box; padding:3px; position:relative; } .vlag { position: absolute; top: 3px; right: 3px; width:34px; height:32px; } .vlag>img{ width:100%; height:100%; } .rij-img{ width:100%; height:calc(100% - 60px); } .rij-prijs { width: 100%; height: 60px; } .rij-prijs>p{ text-indent:15px; margin:5px 0 0 0; width:100%; overflow: auto; font-size:16px; } .rij-prijs>p>span{ display:inline-block; float:left; width: 50%; } .rij-prijs>p>span:nth-of-type(1){ text-decoration:line-through; } .buy-now-wrap{ width:100%; padding-top:10px; text-align:center; } @media screen and (max-width:414px){ html,body { width: 100%; } body {margin: 0; } .rij{ display:block; overflow: auto; } .rij-item{ width: 50%; height:330px; display:inline-block; float:left; } .rij-prijs{ height: 40px; } .rij-prijs>p { font-size: 12px; text-indent:15px; } } AANBEVOLEN PRODUCTEN die WIJ U BIEDEN MET de HOOGWAARDIGE MODE-ITEMS

8. Wasvoorschrift: wasbaar in de Machine of met de hand wassen, wassen voorzichtig bij het wassen.

Specificatie:

Naam: Verwarming Broek

Materiaal: 95% polyester vezel, 5% spandex

Afmetingen: zie maattabel

Grootte van de verpakking: ongeveer 40cm*30cm*5cm/15.75*11.81*1.97 inch

Tags: de winter graven mannen, usb-warmhoudplaat, glanzende broek vrouwen, wandelen slipje mannen, pathwork broeken mannen, de heer fleece broek, sticker hikking, de herfst broek, wandelen accessoires voor kinderen, outdoor kleding mannen.

Geslacht MANNEN
Model Aantal --
Fit Past qua maat, neem dan uw normale maat
Sluiting Type Koord
Oorsprong CN(Oorsprong)
Materiaal Spandex
Materiaal Technologie No

Schrijf uw recensie!

M-4XL Mannen Vrouwen Elektrisch Verwarmde Warme Broek voor de Winter Outdoor-Sport-USB-Elektrische Verwarmde Warme Broek Voor Trekking Camping Wandelen

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten