Palo Santo Hout Heilige Hout Zuivert De Lucht, Ruimt Negatieve Energie, Geneest, Helpt de Slaap Bidt en het transport van de Wilde Witte Salie

Nieuw

€5.05

Zelfreiniging:

1. Licht de salie en doof de vlam

2. Draai de bovenkant van het hoofd acht keer tegen de klok in

3. Draai de bovenkant van het hoofd acht keer met de klok mee

4. Draaien rond het lichaam een keer en houd de rook rond het lichaam eenmaal

Ruimte zuivering:

1. Alle vensters zijn gesloten.Alle spiegels in huis zijn gedekt.Alle deuren staan open, inclusief kast, deuren, kast, deuren, schuifdeuren, etc.

2. Leg de salie in een schone shell of een klei (aardewerk) kom (behalve de metalen, schoon hittebestendige containers zijn acceptabel).

3. Gebruik een lichtere aan het licht van de sage.

4. Ga naar de deur van de kamer die u wilt zuiveren, rook de hele omgeving van het kozijn eerste, en dan lopen in de kamer.

5. In de kamer zijn, licht de salie in je hand, houd het op uw borst, en ze lopen langzaam naar elk deel van de kamer te roken, kast en kast, etc.

6. Tot slot, open de deuren en ramen in uw huis of kantoor zo veel mogelijk te laten de negatieve energie laat met het roken!Wijzig de verse lucht in je ruimte, zodat u kunt een standaard salie zuiveringsproces.

Na de reiniging is voltooid, plaats het vat met het branden van salie op een veilige plaats en laat het een burn-out op een natuurlijke wijze.

Crystal zuivering:

Als u zuiveren van de kristal, houd het kristal en de rook van de rook, laat de rook passeren elk deel van het kristal.

Als de sage wordt niet gebruikt voor een lange tijd, een kleine hoeveelheid salie droog en gebroken.In dit geval, het verzamelen van de gebroken poeder en residu samen en zet het op een stukje papier.Gebruik maken van de afdrukken op papier als sigarettenpapier.De gebroken poeder Als de tabaksbladeren, rol ze op en ontsteekt ze direct.

Voorzorgsmaatregelen:

1. De as van de gebruikte salie mag niet overnachten, gooi het in de buitenlucht of een flush in de afvoer zo spoedig mogelijk.

2. Als er een spiegel in de kamer, de spiegel moet volledig bedekt zijn.

3. De beste tijd voor het gebruik van de schone kamer is 3 uur in de middag, en het mag niet worden gebruikt om 3 uur in de ochtend.

Tags: station van meteo sans fil misol, witte salie, bundel salie, wierook kegels patchoulli, antiseptische gel f, salie, olifant wierook, wierook houder staan, dettol antiseptische crème, wierook brander.

Gebruik Antiseptische
Toepassing Scene Draagbare
De Regionale Functie Chinese Wierook
Oorsprong CN(Oorsprong)
Materiaal Hout
Specificatie Gift Box
Verpakking Eenvoudig Pakket voor Eigen Gebruik
Indeling Basisolie
Type kegel wierook
Hout Soort Sandelhout
Toepassing Lichaam
Model Aantal JHJHJIKI

Schrijf uw recensie!

Palo Santo Hout Heilige Hout Zuivert De Lucht, Ruimt Negatieve Energie, Geneest, Helpt de Slaap Bidt en het transport van de Wilde Witte Salie

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten