SBJ16 SBJ20 saai bar voor NBH2084 of NBJ16 saai hoofd extra lengte saai bar cilinder tool 150mm gereedschapskolf

Nieuw

€17.66

DE WERKELIJKE PRODUCTEN TONEN:

Betaling

1.www.flashsound.nl ondersteunt Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debit Card,Western Union,Webmoney,QIWI en Overdracht van de draad via de banken.

2.Als u nog vragen hebt over de betaling, neem dan gerust contact met ons op.

Verzendkosten

1.Wij sturen u de items binnen 2-3 dagen nadat het systeem bevestigt kopers betaling.

2.De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer,de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

3.Wij betalen de kopers als de kopers retourneren binnen 15 dagen van de kopers ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter,de kopers moeten dragen de terugkeer verschepende vracht en zorg ervoor dat de artikelen teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.

4.Items worden geleverd door www.flashsound.nl Standaard Verzending , www.flashsound.nl Premium-Verzending, E-Packet,bereiken de meeste landen binnen de 15 en 35 werkdagen.De levertijd is afhankelijk van bestemming en andere factoren,het kan tot 60 dagen.

5.Als u wilt om het item te krijgen, sneller,neem dan contact met ons op om te betalen extra vracht -, wij kunnen u het volgende bieden snellere en goedkopere verzendkosten manieren:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Via deze manieren, kunt u het artikel binnen ongeveer 5-7 werkdagen.

Feedback

1.Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.

2.Als u problemen heeft met onze producten of diensten,aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

Tags: nt40, honing gids, grote saaie bar, nt 40, gereedschap slijpen, borng, nbh2084, iso20 gereedschapshouder, boring hoofd, koso cilinderkop.

Merknaam JIK
Model Aantal SBJ
Toepassing Kottergereedschap
SBJ16 saai bar voor NBJ16 saai hoofd
SBJ20 saai bar voor NBH2084 boing hoofd

Schrijf uw recensie!

SBJ16 SBJ20 saai bar voor NBH2084 of NBJ16 saai hoofd extra lengte saai bar cilinder tool 150mm gereedschapskolf

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten