30*40CM 5D DIY Diamond Schilderij Diamond Mozaïek Schilderij Moderne Bloem Cross Stitch Strass Schilderij Art Kits Huis Decoratie

Nieuw

€3.64

Opmerking:

1. Gelieve te verwijzen naar de plek boren methode voor de spot boren.

2. In het productieproces, als er enige bezorgdheid over de kleur, je kunt zien dat de referentie foto van het kleur effect, de kleur monster van de diamant basis doek en de diamant verpakking.

3. Aarzel dan de fout die wordt geproduceerd door de combinatie van inkjet-en snijden van patronen.Tijdens het proces van het maken van patronen, het boren punt moet worden binnen het snijden.De methode van de eerste binnen en de laatste trimmen kan worden gebruikt om de totale effect.

4. Grondstoffen diamanten zijn niet eetbaar.Laten we alstublieft niet de kinderen spelen met diamanten om ongelukken te voorkomen zoals toevallige ingang.

5. De kleur van de boor is bedekt, en het verkeerde punt kan onmiddellijk worden gecorrigeerd.

6. Het afgedrukte patroon moet schoon worden gehouden, zodat niet vast te houden aan het stof en de invloed op de hechting van de boor en het patroon.

7. Punt in de overeenkomstige kleur en maken het gelaagde, waardoor het algemene beeld is perfect.

8. Na het afronden van het boren, kunt u compact met een flatscreen-items (zoals boeken, enz.) tot verhoging van de hechting en het totale effect.

Tags: stof skelet, brood bewijs, groot borduurwerk, Blauwe Streep, hoge patch, italië-team, blad pot, pack van tabak, beterende hand, patch trui.

Frame No
Onderwerpen Bloem
Medium aquarel
Formulier Enkel
Stijl Europa
Materiaal Stof Doek
Model Aantal gereedschap
Frame-modus Frameloze Spiegels
Type Canvas Prints
Draagvlak Canvas
Technics Met De Hand Geschilderd
Oorsprong CN(Oorsprong)

Schrijf uw recensie!

30*40CM 5D DIY Diamond Schilderij Diamond Mozaïek Schilderij Moderne Bloem Cross Stitch Strass Schilderij Art Kits Huis Decoratie

Schrijf uw recensie!

Gerelateerde producten